hack4no konkurransebidrag!

Vi ønsker å konkurrere i kategoriene: Geodata, Samferdsdel, beste bruk av SSB sine åpne data og beste bruk av brønnøysundregisteret sine åpne data.

Liker du å sitte stille i bilen i time etter time? Blir du gjerne bilsyk av å sitte å se ned i en bok eller en skjerm i bilen. Lurer du gjerne på hvor du er i landet, og ønsker å lære mer. Da er nettappen vår midt i blinken for deg. Kommunify er en interaktiv nettside som bruker din posisjon til å si hvilken kommune du er i. Med hjelp av den får du interessante fakta om kommunen du befinner deg i på en dynamisk og smertefri måte. Når du krysser en kommunegrense, kommer fakta om en ny kommune opp.

Lag: Team Z

Datasett:

  • Kartverket
  • Geonorge
  • Statistisk sentralbyrå
  • Brønnøysundregistrene

Målgruppe: Reisende og på sikt turister.

Vår modell for inntjening er å ha god og målrettet reklame i webapplikasjonen slik at for eksempel en kro kan reklamere for maten sin i sin egen kommune til brukere som mest sannsynlig er på reisefot. På grunn av at reklamen er så målrettet og kan vi ta høyere pris for reklamen enn for eksempel google. Vi har på grunn av åpne data veldig lave driftsutgifter, men vi søker om 860.000 kroner til utvikling, markedsføring, drift og vedlikehold.

(NB: Er nødt til å bruke en server/localhost for å kjøre nettapplikasjonen!)

Built With

Share this project:
×

Updates