O aplicatie web de tipul B2B si B2C prin care oferim companiilor posibilitatea sa realizeze un audit despre modul de relationare al colegilor in cadrul unei echipe / departament, dar si prin care vom oferii recomandari pentru diminuarea stresului. Ne bazam pe framework-ul PCM - Process Communication Model - prin care se va realiza o profilare a personalitatii persoanelor. In functie de profilul fiecarei persoane vom oferi recomandarile si vom putea sa spunem care sunt similaritatile / diferentele intre membrii echipelor / departamentelor privind modul de comunicare si modul in care este perceputa lumea.

Tehnologii folosite pentru dezvoltare: TypeScript, Next.js, React, Chakra UI, Supabase (Postgres DB, Auth, SDK, API), Charting and graph libraries (various), Vercel for deployment, Mailgun for SMTP

Tehnologii folosite pentru testare: testare manuala

Modalitatea de log-in: acceseaza http://detension.space si introdu adresa ta de e-mail Z. Vei primi un mail unde va fi generat un link prin care vei finaliza procesul de logare. Click pe link si bucura-te de experienta!

! Daca se intampla sa fii redirectionat catre pagina de log-in, dupa ce deja te-ai logat, tot ce trebuie sa faci este sa stergi extensia de sign-in si vei fi redirectionat la loc in aplicatie.

Built With

+ 1 more
Share this project:

Updates