Inspiration

Inspired by Zitec to find solution, we are Ad Solutions, the superheros of marketing.

What it does

Rezolva o nevoie pe care o au antrepenorii si dovedeste epertiza noastra in marketing online. De asemenea ajuta la generarea de lead-uri.

How I built it

Cu ajutorul platformei wordpress. S-au folosit builderele wp bakery si yellow pencil pentru partea de fornt end. La campania de email marketing am folosit mailchimp integrat in wordpress. Ebook-ul a fost personalizat cu ajutorul PhotoScape, Pixelr, Ink Scape, Paint 3d plus alte surse de informare din online pentru alegerea unui template potrivit.

Challenges I ran into

Prima provocarea a fost participarea noastra la zihack, sa stabilim ideea, sa o facem functionala si simpla, dar si alte detalii organizatorice precum plan de actiune, integrare mailchimp in wordpress, detalii de front end, functionalitate plugins si incadrare in deadline.

Accomplishments that I'm proud of

Suntem mandri de faptul ca am reusit sa ne incadram in deadline, chiar daca am intampinat dificultati, colaborarea cu echipa din interior dar si cu cea din zitec ne-a ajutat foarte mult sa terminam proiectul la timp si am simtit ca ne-am dezvoltat noi abilitati pentru atributiunile date in proiect precum ar fi: partea de functionalitatea in wordpress, conceptul de design pentru website si ebook, plus partea content si identitate.

What I learned

Am invatat cum e sa lucram eficent intr-o echipa dispersata, am invatat cat de important e time management-ul si organizarea foarte bine pusa la punct pentru a reusi. Google a fost prietenul nostru in acest proiect, nu ca doar i-am folosit identitatea vizuala, ci faptul ca am aflat foarte multe lucruri noi pe care le-am implementat in wordpress: mailchimp, buildere, addon-uri si putin css. Pe partea de content, de asemenea a trebuit sa fim foarte atenti cum formulam, cum putem fi creativi si cum putem vinde!!

What's next for AD Solutions

Urmatoarea etapa pentru Ad Solutions este implementarea in campaniile de promovare pentru proiectul Google Atelierul Digital, a noului site, cu accent pe Ghidul performantei in online marketing.

Built With

Share this project:

Updates